Suplier PPE Profesional Terpercaya anjeun

Pangalaman Manufaktur 30+ Taun
  • ngeunaan-1

tentang Kami

wilujeng sumping

Kalayan pangalaman 30 taun ngeunaan sapatu kaamanan / damel, Mr. Michael Liang ngadirikeun Qingdao First Safety Footwear Co., Ltd. dina April, 2004, anu ngusahakeun nyayogikeun sababaraha sapatu kaamanan / kerja. Dugi ka ayeuna, éta parantos mangrupikeun sistem anu dewasa sareng lengkep. 

 

maca deui

Warta & Kajadian

kana urang
maca deui

Merek Kerjasama

ngahargaan

l