Furnizuesi juaj i besueshëm profesional i PPE

30+ vjet Përvojë në prodhim
  • rreth-1

rreth nesh

mirëseardhje

Me përvojë 30-vjeçare në sigurinë / çizmet e punës, Z. Michael Liang themeloi Qingdao Së pari Siguria KEPUCE KEPUCE, Ltd në Prill, 2004, e cila përpiqet të sigurojë siguri / çizme të ndryshme të punës. Deri sot, ai është tashmë një sistem i pjekur dhe i plotë. 

 

Lexo më shumë
Lexo më shumë

l