Ваш доверлив професионален снабдувач на ЈП

30+ години искуство во производството
  • околу-1

за нас

добредојде

Со 30-годишно искуство на безбедносни / работни чизми, г-дин Мајкл Лианг во април 2004 година ја основаше Qingdao First Safety Footwear Co., Ltd., која се залага за набавка на разни чизми за безбедност / работа. До денес, тоа е веќе зрел и комплетен систем. 

 

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе

л