Pemasok PPE Profesional sing dipercaya

Pengalaman Manufaktur 30+ Taun
  • udakara-1

babagan kita

sugeng rawuh

Kanthi pengalaman 30 taun babagan sepatu safety / work, Pak Michael Liang nggawe Qingdao First Safety Footwear Co., Ltd. ing wulan April, 2004, sing ngupayakake nyedhiyakake macem-macem sepatu bot safety / work. Nganti saiki, iki wis dadi sistem sing diwasa lan lengkap. 

 

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Merek Kerjasama

pakurmatan

l